Det är ingen tvekan om att in i en ny relation är ett ljust ögonblick i ditt liv. Du har hittat en följeslagare till kärlek och förtroende, och du är möjligen ser fram emot att dela några bra tider med dem. Det är dock viktigt att vara medveten om att en ny relation kan bli en allvarlig viktminskning hinder. I själva verket finns det flera studier som har identifierat ett tydligt samband mellan viktuppgång och relationer. Frågan är varför, och vad du kan göra för att övervinna dessa utmaningar.

Utmaning 1: Äta Ute

Äta UteNär du är dating, du äter ute oftare. Detta är sant för de flesta par runt om i världen. Restauranger, kaféer och biografer är alla dating hotspots, och de omfattar alla livsmedel. Problemet är att kaffe, läsk, desserter och rytande sizzlers kommer att göra din vikt förlust mål inga favörer.

Om du vill gå ner i vikt i en ny relation, du behöver inte ge upp att äta ute helt och hållet. I stället är det bara att följa några praktisk steg för att styra din kalorier. Till att börja med, prova att ställa in din datum på platser som har en sund och kalorifattig menyn alternativ. Många restauranger har börjat anpassa sina menyer för att passa dieters, så detta bör inte vara mycket svårt. Försök också att dela på en efterrätt med din dag, snarare än att ha en av varje!

Du kan också ha ett hälsosamt mellanmål innan du går ut, som en handfull mandlar och ett par portioner frukt. Denna kombination är mättande, nyttig och relativt låga i kalorier. Det kommer också att hjälpa dig att kontrollera dina portioner, vilket är av central betydelse, om du vill gå ner i vikt. Dessutom, hålla dig hydratiserade medan du spendera din dag ut. Många gånger folk misstolkar deras kroppens törst signaler som hunger.

Utmaning 2: Gör Ett Gott Intryck

En massa människor i en ny relation tveka att tillkännage sin vikt förlust mål för sin nya partner. Kanske är du rädd att om du stöter på som någon kräsen om vart du kan äta och vad du för, din partner kommer att bli avstängd. Utan tvekan, extremt petig och kräsen beteende är en turn-off. Men efter att ha prioriteringar och att vara ärlig om dem inte är en turn-off.

I stället för att gömma din viktminskning ambitioner från din partner, att vara ärlig och diskutera dem öppet. Du kommer att göra din betydande andra känner sig som en del av ditt liv, och möjligen få frisk samarbete. Berätta för honom/henne hur viktig fitness och viktminskning är för ditt liv och din lycka. Och snarare än att vara kräsen på maten bordet, plocka din restaurang och vad du ska beställa i förväg. Internet gör det enkelt!

Utmaning 3: Hoppa över Träningspass för Datum

Detta är en stor anledning till varför en ny relation och viktminskning inte allmänt mingel. Men, varför inte prova att blanda dina ansträngningar viktminskning i din nya relation, snarare än att hålla det separat? Du kan planera en helg dag som innebär ett fysiskt stimulerande aktivitet snarare än att bara titta på en film. Du kan gå ut på en rask promenad, en cykeltur, eller ens ett träningspass tillsammans. Alternativt, kan du tänka dig något intressant som att gå ner till din favorit biograf. http://gymkung.info

I slutet av dagen, om du tycker att din nya partner är avskräckta av dina ansträngningar viktminskning, måste du fråga dig själv om han/hon bör vara en del av den vision du har för ditt liv och god hälsa.

Du är fri att publicera denna artikel utan att någon förändring i innehållet elektroniskt, i print, på din e-bok, eller på din webbplats som, kostnadsfritt, så länge som författarens resurs detaljer ingår.