Goji Cream, US $34 för 2 fl. oz., är en anti-aging kräm som kombinerar det bästa från vetenskapen och naturen tillsammans för att ta dig över 25 fördelar med att förbättra ditt mogna huden.

Vad Gör Goji Cream Anspråk

Tillverkaren hävdar att denna produkt är speciellt framtagen för att leverera följande förbättringar till förmån för ditt åldrande hud:

  • Översvämning din hy med antioxidanter för att vitalisera din trött hud samtidigt som avskärmning från ytterligare skador i framtiden
  • Öka din hud fukt nivåer och återställa optimal återfuktning
  • Mjuka upp och lindra dina hud
  • Lätta upp mörka fläckar, ljusar upp din totala hy, och jämna ut din hudton
  • Strykjärn ut rynkor och fina linjer för att göra dessa blir mindre synliga

Goji Cream Tillverkarens Detalj

Etablerade 2015 genom ett partnerskap smidda mellan en estetiker och en skönhet branschkunnig, detta helt förbinder sig att föra samman det bästa från vetenskap och natur i varje formel. Varumärket praktiskt taget började i köket och dess Goji Cream snart blev en hit. Varumärket är att bli en prioriterad ”renare” alternativ till giftiga ladin hudvårdsprodukter.

Bearbetning Av Goji Cream

Denna produkt kombinerar antioxidanter med massor av fukt ingredienser för att omedelbart förbättra utseendet och fukthalt i huden. Med anti-inflammatoriska medel, är din hud bli av blotchiness, rodnad och andra tecken på hudirritation, vilket gör din hud att se yngre och snyggare.

Goji Cream Ingredienser

Shea och Kakao Smör, Ta med en närande känsla som fyller din hud inifrån och ut

Kokosolja: Har naturliga antimikrobiella egenskaper, hjälper till att rena huden naturligt som det packar extra moisturizing komfort för att lindra din hud från kronisk torr hud och skyddar det från att torka ut

Algextrakt: Rik på vitaminer och mineraler, hjälper till att återställa hudens idealiska nivåer av näringsämnen

Aloe: Vårdar och behandlar din hud, det fungerar tillsammans med hudens naturliga reparationssystem för att åter stärka hudens skyddande barriär

Hyaluronsyra: Drar in en stor mängd fukt som hamnar plumping din hud att få det att framstå dewier och plumper

Peptider: Aminosyror som hjälper till att bränsle mekanismer för cellulär nivå genom att förbättra cell till cell kommunikation som främjar snabbare reparationer och förnyelse

Goji Cream Proffsen

Denna produkt formulering mestadels innehåller naturliga, icke-syntetiska ingredienser, rykte som är tydliga och väl kända.

De rika textur av krämen smälter in i huden, ger en lugnande och lugnande lättnad från torrhet och irritation.

Goji Cream recensioner cite hur denna kräm är till nytta för människorna med torr till mycket torr hud med dess rika fukt-ger formulering.

Denna produkt är betydligt billigare än de flesta andra anti-aging krämer.

Goji Cream Nackdelar

Det finns vissa användare som har rapporterat tillbaka hur denna kräm var förhindrad att leverera på dess anti-aging påståenden.

Formeln tecken upp varje kategori av ingredienser som din hud behöver för att bli återställd och föryngras.

Vägbeskrivning

Goji Cream kan appliceras på huden vid vilken tid på dagen, helst inklusive morgon och kväll direkt efter färska rengöring och toning din hud.

Kunden Recensioner

Goji Cream recensioner inlagd av 2 användare läser:

”Bara ok. Inget speciellt och inget dåligt heller. Just ok.”

”Detta är en utmärkt allround kräm för ansiktet. Jag gillar ingredienser, det är inte fyllda med kemikalier som du kan inte ens säga namnet, eftersom den är så lång och konstgjorda kemikalier. Denna kräm håller mitt ansikte återfuktad och fungerar lika bra som dyrare märken.”

Slutomdöme

Goji Cream kommer att kännas betydligt närande för huden och verkligen kommer att hjälpa till att återställa sin förlorade näringsämnen. Så bra som det kan kännas, men ingredienserna i denna kräm praktiskt taget bara ger din hud en smak av ”mat” som det längtar efter. Du behöver mer för att tillfredsställa sina anti-aging är din hudvård strategi.